Your Cart
Subtotal:
0,00
View/Edit Cart
Checkout Now

Boeken

Boek: ‘Een halve eeuw Beukenhorst en haar voorgeschiedenis’

In december 2018 is het boek ‘Een halve eeuw Beukenhorst en haar voorgeschiedenis‘, geschreven door Herman Meuter, uitgekomen. De opdrachtgever vroeg een J Design de vormgeving te verzorgen en het boek uit te geven.

Tekst achterflap:

‘Het 50-jarig bestaan van Beukenhorst was voor Herman Meuter aanleiding om in de archieven van Parkflat Beukenhorst in Driebergen-Rijsenburg te duiken. Hij beschreef in een aantal afleveringen, van maart 2011 t/m oktober 2012, de hele geschiedenis van Beukenhorst, vanaf de eerste plannen in 1958 tot het 50-jarig bestaan in 2011. Deze afleveringen, die eerst in ‘t Beukenblad – het maand bulletin van de parkflat – zijn verschenen, zijn nu gebundeld in dit boekje.’

Herman Meuter was van 2008 tot 2012 redactielid van de huisuitgave van Parkflat Beukenhorst ‘t Beukenblad. Hij werd in Delft tot geodetisch (landmeetkundig) ingenieur opgeleid en deed veel ervaring op bij diverse architectenbureau’s. Hij werkte als hoofd van de topografische dienst op Curaçao. Gedurende 15 jaar was hij archivaris van een 250 jaar oude vereniging in Leiden. Hij overleed in 2012 op 77 jarige leeftijd.’

Via deze website kun je dit boek bestellen. Via Shop kun je je gegevens (mail-, afleveradres en factuuradres – als dat afwijkt van het afleveradres) invullen en aangeven hoeveel exemplaren je wenst te ontvangen. Ik mail je de factuur en, nadat je de factuur betaald hebt, zal ik het boek naar je toesturen.

De kosten voor één exemplaar bedraagt € 12,50. De verzendkosten zijn € 4,15 – afhankelijk van het aantal exemplaren (binnen Nederland). De prijzen zijn incl. BTW.